Skumtennis individuel

SLTU og DGI samarbejder om skumtennis

Åbne Sjællandsmesterskab i Skumtennis er for alle, både juniorer, seniorer og veteraner, og for spillere på alle niveauer. Rækkerne inddeles efter niveau.

Invitationen kan læses her. 

I år ligger der ingen andre turneringer i afviklingsweekenden, så der er ingen undskyldning for ikke at deltage i Danmarks største skumtennisstævne. Det er alle tiders mulighed for klubberne for at lave en klubtur hvor man tager afsted sammen og hepper på hinanden.

Man spiller enten lørdag den 16. marts eller søndag den 17. marts 2019. Det er det samlede deltagerantal, der afgør hvilken dag man spiller.

Det hele afvikles på Glostrup Idrætsanlæg, Stadionvej 80, 2600 Glostrup og i Stenvadhallen, Hvilebækgårdsvej 3B, 3520 Farum.

Tilmelding skal ske ske online her: https://sltu.halbooking.dk/proc_formular.asp?formular=90. Bemærk: Tilmeldingen er først gyldig, når der er betalt, og du har modtaget en kvittering på mail. Du kan tilmelde dig uden at logge ind. Linket virker kun fra PC, ikke telefon/tablet.

I tilfælde af udeblivelse idømmes en bøde på 200 kr. som sendes til klubben.

Har man spørgsmål til stævnet, skal de rettes til undertegnede.

Daniel Mølgaard Nielsen
dmn@tennis.dk

40 24 52 82

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Siden efteråret 2016 har SLTU og DGI afløst tidligere års parallelle skumtennisstævner med et samarbejde baseret på at udbyde fælles stævner igennem efteråret og vinteren. Kimen til samarbejdet blev lagt på en række møder i vinteren 2016 og fra oktober gik det løs med de fælles stævner. Man må sige, at det har været en stor succes, idet der har været over 1000 deltagere....Klik her for at læse hele artiklen.

Reglement for individuelt skumtennis opdateret september 2017 

 
Fra oktober 2016 er SLTU og DGI gået sammen om at udbyde individuelle skumtennisstævner på Sjælland.

Det betyder at der fremover vil være:

  • Fælles stævnekalender og information om stævnerne
  • Ens format på stævnerne
  • Ét sted man tilmelder sig og betaler