Sjællandsmesterskaber

Sjællandsmesterskaberne (SM) er SLTU's største turnering med ca. 800 spillere indendørs og ca. 700 spillere udendørs. 

De indledende spillerunder gennemføres forskellige steder på Sjælland, men alle finalerne afvikles samlet et sted.

Sjællandsmesterskaber (SM) spilles i årgange og kategorier, som fremgår af indbydelserne. Der er mulighed for at spille både single og double. Mixdouble kun udendørs af hensyn til banekapaciteten. Udendørs spilles der i flere weekender/hverdage i maj og juni med finalestævne i løbet af juni måned. Indendørs spilles der de tre første weekends i januar, og normalt med et stort samlet finalestævne i den tredje weekend.

Vigtig information

  • Finalerne spilles udendørs den 10-11. juni 2017 i Øresund Tennis, som består af Humlebæk og Fredensborg Tennisklubber.
  • Spillerne skal selv have bolde med til de indledende kampe.

Telefonliste ifm. SM ude 2017

 

Fact sheet for juniorer

 Bemærk at der er ændret lidt i det, således at doublerne i kategori 2 skal spille med grøn Play & Stay bold.

 

 Fact sheet for juniorer u10

 

Fact sheet for seniorer og veteraner

 

Spilleprogrammer

 

Klubadresser

Klik på plusset under 'Unioner' og så igen på plusset for den klub du vil se mere om.

 

U10 spilleres deltagelse i u12-rækkerne i sjællandsmesterskaberne
I SLTU er vi opmærksomme DTF's tanker om de bedste u10 spilleres deltagelse i udvalgte u12 turneringer, og deler intentionen bag tiltaget. Men vi finder, at det konkrete forslag medfører nogle omkostninger for andre spillere, som vi ikke finder rimelige. Således vil tildeling af WCs til u10 spillere til u12 kat 1 i sjællandsmesterskaberne betyde, at der vil være u12 spillere, som retteligt har kvalificeret sig til u12 kat 1 rækken, som skubbes ned i kat 2. Desuden vil det også have den mærkværdige effekt, at spillere, som lige er rykket op i u12, men som grundet manglende point ikke er højt nok rangeret til at spille kat 1, vil blive placeret under de nuværende u10 spillere som - i givet fald - fik et WC til kat 1 rækken; Og det kan vel at mærke være spillere, som har været de bedste u10 spillere for blot få måneder siden. Det skal bemærkes, at denne problemstilling er særlig for SLTU sammenlignet med de andre unioner, hvor de regionale mesterskaber kun omfatter én kategori.

Omkring afviklingen af u10 rækkerne i Sjællandsmesterskaberne har vi efter dialog med DTF indført, at der spilles med grøn bold på fuld bane i den bedste kategori, mens de underliggende kategorier fortsat afvikles med orange bold på 18m bane.

 

Sjællandsmesterskaber for juniorer

Sjællandsmesterskaberne for juniorer spilles i rækkerne u18, u16, u14, u12 og u10 (spilles på 18 meter bane med orange P&S bold). Udendørskampene finder sted i maj og juni. Indendørs spilles der i januar måned med finaler i slutningen af januar. Der spilles herresingle, damesingle, herredouble og damedouble, mens der også udendørs spilles mixdouble.

 

Sjællandsmesterskaber for seniorer

Sjællandsmesterskaberne for seniorer spilles i Mesterrækken, A- og B-rækken, samt i Veteranrækkerne 40+, 50+, 60+ og 70+. Veteranrækkerne vil være åbne for spillere fra KTU. Det er gjort for at skabe mulighed for mange gode og jævnbyrdige kampe i denne række. Der spilles i kategorierne: herresingle, damesingle, herredouble, damedouble og mixdouble. Udendørskampene finder sted i maj og juni. Indendørs spilles der i januar måned med finaler i slutningen af januar.