Tennis Øst mesterskaber inde 2019

19. december 2018 21:30 , af Kurt Søndergaard

Så er spilleprogrammet klar og kan ses på Tournament Software ved at klikke her.

1053 deltagere i alt, 90 rækker, 23 spillesteder og 13 spilledatoer gør denne turnering til Danmarks største indendørs tennisturnering nogensinde.

Bemærk følgende: Programsatte kampe SKAL afvikles på den programsatte dag, tid og anlæg. Kun Tennis Øst kan flytte kampe i programmet.
Den eneste grund til at flytte kampe fra Tennis Øst´ side af er hvis en spiller er programsat på samme tidspunkt i flere rækker.

Et så stort program kan ikke undgå at indeholde enkelte fejl i programlægningen, så selvom det er tjekket igennem mange gange, kan det blive nødvendigt at flytte enkelte kampe. I disse tilfælde får man besked om flytning af kampen i så god tid som muligt.

OBS! Flyttes og spilles en kamp alligevel på andet tidspunkt og anlæg, taberdømmes begge spillere/par i den pågældende kamp.

Tennis Øst leverer bolde til alle kampe i turneringen.

OBS! Tider til finalestævnet kan ændres, når vi ved hvem der skal spille semi- og finaler.

Der spilles i finaleweekenden i Hillerød, HRT, Farum og Ølstykke lørdag den 19. januar 2019 og hos Hillerød og Ølstykke søndag 20. januar 2019.

Bemærk følgende til rækkerne i U10: Der spilles i puljer så alle får minimum 3 kampe (med forbehold for afbud i puljen). I U10 kønsneutralt single A går puljevinderne videre til semifinale- og finalespil, mens det i U10 kønsneutralt double A er nr. 1 og nr. 2 der går videre til semifinale- og finalespil. I U10 orange bold rækker spiller man sin pulje færdig. Der er medaljer/pokaler til alle deltagere i U10 rækkerne.

Bemærk følgende til rækkerne U12 C, D og E: Her er alle garanteret 2 kampe i hver lodtrækning med 8 spillere og 4 af spillerne får 3 kampe. Vinderne af hver række med 8 deltagere i U12 C og D går videre til semifinale- og finalespil, mens vinder og finalist i U12 E går videre til semifinale- og finalespil.

Har man spørgsmål til turneringen, kontakt venligst undertegnede.

Daniel Mølgaard Nielsen
dmn@tennis.dk