Tennis Øst

26. oktober 2017 23:59 , af Kurt Søndergaard

Information omkring Tennis Øst

”Tennis Øst” er navnet på det hidtil største samarbejde i dansk tennis. Et samarbejde mellem unionerne SLTU og KTU.
Samarbejdet går i alt sin enkelthed ud på at skabe flere, større og bedre tilbud til tennisspillere øst for Storebælt. Primært målrettet bredden hos både juniorer og seniorer, men selvfølgelig også for de der er lidt videre. Det første stykke arbejde der er gjort i Tennis Øst-regi, er den indendørs holdturnering. Her er alle klubber i SLTU og KTU blevet inviteret til at deltage på lige vilkår. Det næste store samarbejde bliver et fælles regionsmesterskab. Dette mesterskab vil erstatte de tidligere Sjællands- og Københavnsmesterskaber. Det vil betyde en meget større turnering og for manges vedkommende flere kampe på vejen mod finalen. For at gøre denne turnering mere attraktiv, også for at tiltrække de allerbedste spillere, vil præmiesummen i mesterrækkerne blive mere end tredoblet i forhold til tidligere i SM-regi.

Vi, SLTU og KTU, håber og tror på at dette samarbejde er til gavn for ALLE. Vi tror på at de nye tiltag der kommer, vil være tidssvarende til hvor vi befinder os i tennis-Danmark. Vi ser lyst på fremtiden og glæder os over, at vi har fundet fælles værdier og ønsker for fremtiden i dansk tennis.

Har man spørgsmål til Tennis Øst, kan man for SLTU-klubbers vedkommende rette henvendelse til sekretariatet på post@sltu.dk. Man er også meget velkommen til at kontakte alle bestyrelsesmedlemmerne direkte, hvis man finder det bedst.

Med venlig hilsen
SLTU’s bestyrelse