Holdturnering udendørs

I udendørssæsonen 2018 arrangerer SLTU holdturnering for både juniorer, seniorer, veteraner og motionister, i samarbejde med Københavns Tennis Union under navnet Tennis Øst. I den forbindelse er der oprettet en ny hjemmeside www.tenniseast.dk hvor al materiale vedrørende holdturneringerne udendørs 2018 ligger. Så klik ind der, hvis du vil vide mere.


Holdturnering for juniorer

Holdturneringen spilles på 3-4 søndage i maj og juni måned, samt 2-3 søndage i august og september. Hvilke årgange der spilles i, fremgår af indbydelsen. Derudover er turneringen styrkemæssigt opdelt i flere kategorier, hvilket også fremgår af indbydelsen.


Skumtennis holdturnering

Holdturneringen Skumtennis spilles i følgende årgange: U8 (2009+2010), U10 (2007+2008), U12 (2005+2006), U14 (2003+2004) samt Åben række, og her kan alle deltage, også seniorer.
Et hold består af mindst 4 spillere. Alle rækker op rettes som M/K rækker. Det vil sige, at der i holdkampene frit kan stilles med drenge eller piger eller blanding heraf. Det er muligt at
melde sig i rækkerne øvede og let øvede/begynder. Øvede rækkerne henvender sig især til spillere som tidligere har spillet holdkampe og/eller individuelle
turneringer.

En holdmatch består af 4 singler og 2 doubler. Hver spiller kan højst spille en single og en double pr. holdmatch. Sidste frist for tilmelding var den 15. september og det er ikke muligt at tilmelde sig mere.

Turneringen er kun for spillere, der ikke er med på hold i den almindelige holdturnering på stor bane. 


Holdturnering for seniorer og veteraner

Der spilles i både seniorrækker, veteranrækker og motionistrækker. I udendørssæsonen spilles der 3-5 matcher i maj og juni, samt 2-3 matcher i august og september. 

Seniorerne og veteraner 50+ spiller om lørdagen, mens veteraner 40+ og juniorer spiller om søndagen. Veteraner 60+ spiller om fredagen og veteraner 70+ spiller om onsdagen. Der spilles 3-5 matcher i maj og juni, samt 2-3 matcher i august og september. Hvordan turneringen afvikles fremgår at indbydelsen.

Holdturneringen indendørs er en selvstændig turnering.

Husk: Klubber med hold i Sjællandsserien og serie 1 for senior damer/herrer og eliterækken og Sjællandsserien for veteraner, skal indtaste ranglister i holdturneringsprogrammet senest 8 dage før første runde i serien afvikles. Koderne til systemet har klubbens ledelse.

Bemærk: Der kan udskrives bøder ved manglende spilletider, resultater og ranglister.

Holdturnering for motionister

Motionistholdturneringen er for seniorspillere der er fyldt 25 år og som i den pågældende sæson ikke spiller fast på andre af klubbens hold og ej heller har spilleniveauet dertil.

Holdturnering for Golden Age 

Holdturnering for aldersgruppen 60+ gældende for både damer og herrer. Kampene er tænkt afviklet på HVERDAGE (mandag til fredag) i tidsrummet kl. 10-15. Der vil ikke blive spillet i juli måned. Turneringen er forbeholdt de spillere, der ikke deltager på et af klubbens senior-, veteran- eller motionisthold. Hvert hold spiller: 3 HD, 1 DD og 2 MD.

Formålet med turneringen er at få ovennævnte aldersgruppe ud og spille hygge­tennis på et tidspunkt, hvor der er ledig banekapacitet i klubberne. Dette er en hjælp for klubberne til at få spredt de forskellige holdturneringer ud tids­mæs­sigt, og ikke mindst til gavn og glæde for GOLDEN AGE spillerne.