Holdturnering indendørs

Så er holdturneringen offentliggjort, og kan ses på https://dtf.tournamentsoftware.com under ’Tennis Øst hold inde 2018/19’.

3. division samt Liga 3 og 4 er tidligere fremsendt i en pdf-fil, hvor klubberne kunne sende besked til os om spilledatoer og tid. Det kan/skal klubberne nu selv indtaste, det kræver dog en holdturneringsansvarlig, hvilket forbundet tidligere har sendt en mail om. Er der problemer med det, skal der sendes besked til Mia Mønster fra DTF på mim@tennis.dk og/eller til post@sltu.dk som er undertegnede.

Juniorhold og skumtennis er også udsendt af Daniel Mølgaard Nielsen som pdf-fil, og han vil her hjælpe klubberne med indtastning, hvis ikke det allerede er gjort. Datoer etc. i Tournament Software systemet vil løbende blive opdateret her.

Veteranholdenes datoer ligger som terminer, og hvornår matchen senest skal være afviklet. Her skal klubberne selv ind og taste den korrekte dato og tid.

Det samme gør sig gældende i Motionst og Golden Age, her er der dog klubber som ikke selv har baner til rådighed, og hvor vi har lovet at hjælpe med banetimer. Vi har spurgt andre klubber, men det er ikke helt på plads endnu, hvilket der står noget om i ’Meddelelsesfeltet’. Dette vil også blive opdateret løbende.

Husk, også at få indtastet holdkaptajner.

Manual til systemet kan hentes ved at klikke her.

Oplever i fejl eller uhensigtsmæssigheder i systemet, så tag gerne et screenshot og send det til os, så vil der blive kigget på det.


Her kan du læse formaterne ifm. Tennis Øst holdturnering inde 2018/19. 


Holdturnering indendørs for seniorer og veteraner:

Indbydelse 'senior single' 2018-19

Indbydelse 'senior double' 2018-19

Indbydelse 'veteran division' 2018-19

Indbydelse 'veteran single/double' 2018-19

Indbydelse 'veteran formiddag' 2018-19


Der er ikke lavet en indbydelse til de almindelige senior dame-/herre rækker, men de hold som deltog i sidste sæsons turnering er alle med i den kommende 2018-19 turnering. Dog skal det siges at forbundet har ændret radikalt på strukturen, så disse hold kommer til at ligge i rækker som benævnes Liga. Hos os vil det være Liga 3, 4,5 etc. eller hvor mange hold der nu melder sig i Tennis Øst rækkerne. 

Forbundet vil tage sig af divisionerne og Liga 1 & 2, mens Tennis Øst tager sig af 'resten'. Læs mere om dette ved at klikke her. 

Tilmeldingsblanket senior- og veteran hold 2018-19 

Foreløbig serieinddeling af seniorhold inde 2018-19

 

Skumtennis for hold indendørs:

 

Indbydelse skumtennis for hold 2018-19

Tilmeldingsblanket til skumtennis hold 2018-19
 

Junior Holdturnering:

 

Indbydelse junior holdturnering indendørs 2018-19

Tilmeldingsblanket til junior hold 2018-19